Pernah atau tidak anda mengangkat barang berat ketika hamil?
Voice your Opinion
Pernah (komen trimester ke berapa)
Tak pernah

2025 respon

127 Balas

Sepanjang kehamilan hingga beberapa hari lagi nak bersalin.. Alhamdulillah, Allah jaga! Syukur..

trimester pertama tp hanya 3kg and terus start bleeding. so kne careful lg lepas ni

trimester pertama.. masa tu tak tahu pun diri pregnant. bila dh dpt tahu ni kena jaga².

trimester pertama. Masa tu tak tahu tengah pregnant. Alhamdulillah, nasib baik tak pape.

dari 1st trimester smpi 3rd trimester skrg pun masih lagi. #TAPSuperMom #TAPactiveusers

saya angkat je benda berat . tapi still x de ape ii effect walaupun pragnent awal bulan

First trimester sampai bersalin. Dan bukan setakat angkat barang je, memanjat pun ada.

Pernah. Dari awal trimester hingga nak bersalin #TAPsupermoms #TAPactiveusers

trimester 1 tak berani nak angkat..trimester 2 dah angkat bnde2 berat dah

smpi dkt bsalin ok je lg mudah trus bsalin tp depends pd body mommies ya