Adakah anda mengamalkan pengambilan susu sewaktu hamil?
Voice your Opinion
Ya, (komen jenama susu)
Tidak

2619 respon

262 Balas

try anmum tpi tk sesuaii, cirit biritt, lpstuuu tk mnum susu dh😂 tpi hb loww.. kk bgg susu kerjaan perisaa coklatt supply 3tin shjaa, sdp pun sdpp hb pun cntik

susu fernleaf family, ia boleh naikkan hb.. sedap dan b'khasiat.. ada dha juga.. Bagus utk seisi keluarga.. yg saya suka hb saya naik dn xperlu risau lg

susu HL , DUCTLADY ( BOTOL PENUTUP HIJAU ) , GOOD DAY STRAWBERRY .. Tu shja susu yang sedap diminum susu tepung apa2 jenis pun tak boleh telan 🥴

Saya minum similac mom & susu kambing (Hi Goat), kadang tu akan minum juga susu full cream/low fat. Kebiasaannya saya akan minum berganti-ganti.

Mula2 anmum materna, kemudian tukar enfamama kerana dapat diskaun, kemudian tukar ke similac mom sebab dapat diskaun juga

anmum, enfamama, hl vanila, susu farm fresh, dutch lady full cream & fernleaf full cream. promama reject! x sedap.

masa ngandung slalu dpt tester susu enfamum gold dengan susu tin klinik. Alhamdulillah mudah bersalin n baby bersih

Susu fernleaf full cream. Murah Dan kenyang khasiat sama mcm susu ngandung plus satu keluarga boleh minum. Jimat

3y ago

Lazz susu kambing kurma 😘

susujuna, hl dan anmum. mula mula minum anmum. lps diagnose gdm,terus stop anmum. tukar susu lain.

sy langsung tk ble mnum susu...bila mnum kepala jadi pening dan akan muntah