Haii,, adakah ar yg mcm sya.. mengandung tapi perasaan mcm x mengandung 😂

Hamil 4 bulan

4 Balas

Adaa . Sy sblm mngadung memang aktif. Smpailah tahap first trimester tu alahan kuat . Dah msuk 2nd tri ni terus lupa diri dh. 🤣 Buat mcm xde pape . Main badminton melompat lompat. Berlari kejar motor aiskrim. Panjat pokok. Padahal dh 5 bulan. Perut nmpak je tp tulah. Kadang2 xperasan / lupa sejenak 😂

3w ago

😆😆😆

saya lahtu. dah 17week masih aktif. dan orang tak perasan lg sy mengandung. kadang2 tgk cermin. ada ke tak perut ni. hahaha

3w ago

🤬😢

me hahaha sebab takde alahan dan aktif mcm biasa

3w ago

Hahahaha

Sama🥹