counfius

Assalammualaikum nak tanya saya mengandung 14w ank yg no.4 tapi perut saya dh membesar mcm orang mengandung 5,6buln dah kaki bengkak pingang sakit2 sebab perut besar ada x mumy² yg sma mcm sya nie?anak yg no.4 nie saya alah teruk sngt smpai xlrat nk bt kja asyik nk berkemban n mkn tdo jew anak² yg sebelum nie xdew pon mcm nie n perut besar mcm ni

1 Balas

adakah kembar? hihi

5y ago

Entahla..hehe scan msa 8mngu tu xnmpk pon kmbarnya hairan betul