Ukuran perut

Hamil 15 minggu tapi perut tetap kecil

15 Balas

X kisah perut kecik @ besar asalkan baby kat dalam sihat & perkembangan dia seiring dgn usia kandungan. Ramai je yg dah 5,6 bulan tapi perut x nampak sngat. Jgn risau sngat. Kalau risau pergi scan dekat klinik swasta, boleh tngok berat & prkembangan baby okay ke tak.

Masih awal lagi tu sis. Saya masa pregnant dah 7 bulan nak masuk 8 bulan baru nampak sikit perut. Jangan risau ye ?

4y ago

Tq akak Oo macam tu biase la kak sya ank pertama lagi

Normal. Kalau besar mudah sakit belakang. Mcm sy. Dh payah nk tido lena dh. Nk duk cangkung pun sangkut. ?

Normal tu..sy pregnant yg ketiga ni pn perut kecik ja..dua kandungan sblm ni besar yg amat..

normal sis.. sy prefer perut xbesar.. sbb susah nk jln nnt.. perut sy besar sgt..

Normal..sy 6bulan bru npk perut sbb bdn kurus huhu..

Normal je.. yg penting kndgan sihat..

Normal tu sis. Asalkan kandungan ok

kandungan sihat ok je..dont worry.

Dia tngok berat bedan jugak kak

4y ago

Saya pon baru ni timbang brt 45.3 kg ja