Komen emoji berat badan anda.

Haluu semua, esok cuti kan 🥰 Jom kita sekadar berborak santai malam ni, Anda semua emoji yang mana satu ya ikut berat badan terkini 🤗 Eh, tapi bila last timbang ya 😆

Komen emoji berat badan anda.
250 Balas

sederhana..😂now 8 bulan pregnancy,70kg...dlu sblm Pregnant 55kg.pena turun Berat skli Masa morning sickness smpi 3 bulan Pregnancy.lpas tue selera Naik,nasib semua normal 🤭😅

Before pregnant 78kg. Skrg 96kg. Yarabbi.. Nasib baik jenis tggi n rangka bsaq. Org xprasan sgt. Harap lepas bsalin turun berat badan.. Mana tau kot blh p 65kg..skrg 36minggu dah 😉😍

2y ago

mummy boleh tanya semasa first trimester tambah berat berapa? saya sama 75kg pregnant, dah 7 weeks pulak sudah 78kg...takut saya

masa remaja 40kg . sblm kawen 55 . pregnant 1st 64, 2nd 85kg . skrg turun 62kg . eh tgh kita sebok diet n senam . terpregnant balik🤣 pdhl pakai perancang iucd .

berat saya 45kg tak pernah naik² .. makin turun ada lah . tapi rituh masa fisrt bukak buku pink . timbang berat 49kg .. terkejut jugalah tak pernah naik² ...

3y ago

Kalau saya, time kahwin 40kg, pastu pregnant 4bulan,39kg jee. Pastu baru nie checkup, 41kg 😅😅😅 ada tips untuk naikkan berat tak? 😅😅

sy sblum buka buku pink 56kg buka buku 66kg (4bulan) agaknya nk tnggu ke 9bulan bpe kg gamaknya penmbahan....aduiii seram plk 😂😂

😀. Second baby ni baru 6 weeks, berat x naik lagi. Masa first pregnant, last weight tu 57kg. Baby keluar pn kecik je 2.7kg. Hehe.

🥰 berat sblm ni 69,lpas kena covid dlm masa smggu jak trun pegi 63..da nak sbulan ni berat maintain pula..hrp x naik lagi..

before pregnant anak yg terkini 63kg. pregnant naik smpai 72kg. after bersalin turun 68kg. now after almost 1year, 54kg dah.

mase ngandung dekat 60kg lepas bersalin trun 50 .. klau boleh nk trun lgi 45 berat bdn time anak dara .. skrng daa anak dua

da 9 tahun kawen asik lingkungan 60-70 je.. 😂 sblm kawen 63kg, pastu sblm pregnant yg ke-2 ni 65kg.. skrg 5 bulan 68kg..