Pasangan anda yang mana satu tu?

Haluuu~ Adakah sini ibu yang sedang menanti hari untuk menyambut kedatangan buah hati anda?👶 Kalau ada, agaknya mana satu ya pasangan anda nanti😆 Untuk ibu-ibu yang sudah lalui moment ni, pasangan anda jenis yang mana satu ya?😄

Pasangan anda yang mana satu tu?
14 Balas

Dah lepas😌hampa rsa hti, seminggu sblum bersalin berita kluar suami dpat temankn isteri kt LB, wah hti ring gembira ingat kn dh buka tpi kena tunggu tarikh pembukaan , skli tup² dh bersalin, bru tarikh pembukaan suami dibenarkn teman isteri bersalin, tpi takpalh suami teman pun apa dia nk buat, jnis suami sya blur², silap² dia yng pengsan kang doktor pula pgi sambut dia😂

Penuh semangat... Anak sulung kat Kepala... Anak seconds kat punggung... Harap anak yg ketiga nie dapat la teman kan lagi... Due bulan 12 tahun nie

Hahaaaa 🤣🤣🤣 laki kite yg panik tu nampak darah terus mengelabah sampai doktor tu dia marah

pkp kan suami x dibenarkan masuk dlm labor room hospital gov ... saya rasa penuh semangat

teringin sgt asben teman dlm labour room..hrp² tahun dpn dpt la asben teman😊

Penuh semangat.. Dan sentiasa bg kata2 semangat yang luar biasa😂

sy tiada pnglmn mcmni .🙈👉🏻👈🏻sy czer😂🙈✌🏻

2y ago

oh yke..mommy bersalin minggu keberapa??

Xboleh masuk PKP yg sulung pula operation

Xdpt teman btul2 bru pkp😌

penuh semangat