Ngilu2 kemaluan

Haluu mommies ada tak yg macam sy ngilu2 kemaluan kalau baby gerak ? Kita pun jadi tersentak skjap, terdiam seketika, normal ke ? Sy 31 weeks skrg doc pun dh cakap kepala baby dh kat bawah. Risau sy terberanak awal ke, ada tak yg mcm sy, doc sy book tu berumur skit, kalau tanya dia soalan mesti dia ckp tak ada apa , normal ? risau pulak sy

34 Balas

Sy pon mcm sis.. Tp sy dr 28w camtu dh kepala baby mmg dh kat bawah.. Tp doc bgtau kepala baby boleh lagi pusing naik semula.. Tp sy tiap kali scan smp last scan 32w mmg kepala kat bawah je.. Doc ckp jgn risau, xsemestinya baby nk keluar lagi.. Bergantung pada panjang pangkal rahim bila nk bersalin ni.. Doc kata lg bgsla kepala kat bawah.. Means boleh bersalin normal.. Xsongsang kan.. Tp.. Mmg rasa nk g toilet je la.. Lg2 bila baby mengeras rasa die cucuk2 kat bawah tu..