Ingin bertanya.

Halo momy semua.. Siapa ada pengalaman selepas kena ambik darah, terdetect plak masalah talasemia? Tapi dlm sejarah family xde pembawa n membawa. Refuse disini so kk call td sy disruh dtg ambik drh semula. Mrka tkt mesin kk xberapa bagus. Nervous plak?

3 Balas

Sy ade pembawa talasemia..mmg hb sentiasa merah 8 dan 9 je..mkn ubat pun mmg hb xkan naik..so bertabah la..ank nk masuk 5,mmg macam tu la tiap kali ngandong

5y ago

Anak⁴ sy alhamdulillah semua ok..da cek semua sihat..masa anak pertama suami sekali cek ade pembawa ke x,alhamdulillah xde..sy sorang je pembawa..tp keluarga sy pun xde penyakit tu,tu yg sy pelik..abk sy semua bersalin normal..alhamdulillah

5y ago

Xdpt open web sis

tanya suami..ada talasemia atau family dia?

5y ago

Dah tnye mrka pon xde sejarah keluarga, 😞