susu

Halo mommies.. sy skrg preggy 5month sy nak minum susu tp xtau susu jenis apa yang sesuai sebab sy ada GDM...harap momies boleh bagi idea..tqq..

1 Balas

Sy bru lps jumpa dietician smlm.. klu susu tepung karihome je boleh.. yg lain minum susu kotak yg fresh, low fat or full krim... skim milk pon ok.. susu tin yg mmg ada gula.. x sesuai ibu yg gdm..

4y ago

Owhh..okk sis.. sy blm jumpa dgn dietician lg...brw tq ya sis...