baby tendang usia 5 bulan

halo momies ,, ada yg suda merasa ke baby tendang dlm usia 5 bulan ?? tapi tendangannya sikit2 boleh share tak pengalaman mommies smua ;)

7 Balas

usia kandungan saya baru 4 bulan lebih...saya dah boleh rasa gerakan halus...happy sngat, sebap itu tandanya baby saya sihat...

boleh rasa dah bila 5 bulan.. sy dia suka tendang bila baring mengereng ke tepi.. usap2 perut nnti dia tendang la☺️

Saya pun 5 bulan. rasa jugak gerak2 especially malam. Tapi tak kuat sangat la. Halus-halus mcm tu ja

Sy dah boleh rasa dah record vdeo dah wktu dia tendang. Jelass

Ye 5 bln dh boleh rasa cuma halus n xkuat sgt

ada. first baby 17w, 2nd baby 15w.