Pergerakkan bayi

Hi semua boleh tak share pengalaman kalian apa rasa bilaa baby tendang di dalam perut yaa. Dan berapakah usia kandungan bila merasakan tendangan/pergerakkan bayi ? Mohon share pengalaman yaa

2 Balas

Sy 16w++ ad rasa tp time baring je....terasa ad bende bergerak bawah perut kadang2 halus je kadang2 smpai terasa ke tulang...tp xley rasa dri kulit perut lg..happy Sgt... klo xsebelum ni asyik pk keadaan baby kita

Sy 18w rase halus je gerakkan baby. Start 22w ke atas makin kuat. Then 26w lagi kuat smpai skrg 30w kdng2 tdo pun x lena. Hihi