Rumah anda guna yang mana satu untuk halau nyamuk?
Voice your Opinion
Lingkaran nyamuk
Penyembur perosak

3598 respon

41 Balas

dua bnda kat atas tue langsung xpakai... risau ank sesak nafas... saya pakai ubat nyamuk jenis colok..selamat untuk anak

tidak pernah pakai lingkaran nyamuk atau pun penyembur perosak. guna pun bila perlu sahaja

sy guna Usb mosquito killer sbb memudahkn baby tidur....2,2 nie x elok utk baby

Tak guna pun.. Alhamdulillah.. tak de nyamuk.. klu ada pun seekor dua je

dua2 tak pakai...saya jadi sesok nafas..saya pakai jenis elektrik

saya pakai jenis pasang kat suis.. tiada bau, tiada asap..

22 kat atas tu x pakai. Kite org pakai kelambu.

hanya guna raket elektrik utk hapuskan nyamuk

ubat nyamuk yg bau herba tdk mgagnggu ank2

Penyembur Perosak dan USB Mosquito Killer