period

Hai..tarikh period saya untuk bulan ni adalah esok.. Tapi sy tak ada tanda2 nak period , tak macam sebelum ni seminggu sblum period mesti ada tanda tapi kali ni tidak .. Bulan lepas sy ada brsama suami sepanjang tempoh subur adakah saya mempunyai peratus untuk mengandung itu banyak ?

2 Balas

Ntah la sis..kdg2 brsama ari2 waktu subur pn xhamil jugak..kena tnggu je klu da lewat boleh check...

5y ago

Btui kak.. Tak pernah miss sehari pun.. Tapi last2on date period datang