hb

Hai..syukur alhamdulillah,arini cek hb naik 11.9,sblum ni asyik2 11 je memanjang..berkat mkn vitamin,jambu batu dan ikan bilis..ad x ibu2 yg mcm sy bila cek hb je ngam2?

1 Balas

hai..bguslh klau ada pningkatan..ni sy prnh turun hb..dri 11.9 turun smpai tinggal 7.1...sbb demam bpnjng..jdi suspek denggi tpi smua result -ve..tpi tulah platele dn hb turun..doc ckp klau hb kurang dri 7.0 sy xboleh balik...syukur slps 2hri dah boleh balik..sblum kluar dri wad,doc bgitau hb mningkat ke 7.8..sy lbih bsyukur slps sy mngamalkn jus mamariam..skrng dah naik balik dn mncapai 10.4..nnti nk cek lgi 24 Sept ni.

5y ago

Hai byk jgk dgr momy2 amalkan jus mamarian..dgr2 klo hb low sgt kne cucuk pgung..btul ke?