Untuk Preggy Dan BF

Asal pergi check up je mesti HB low. Dah macam2 cuba, jambu batu, dragon fruit, kerang, ikan bilis.. Tapi hasil dia tetap sama. Mula mula tu macam tak percaya jugak air rebusan buah buah ni boleh naik kan HB, tapi ikhtiar je laa. Lepas seminggu minum air rebusan ni terus HB naik dari 10 ke 12 sampai doktor pun tanya makan vitamin apa.. Syukur sangat.. Ada tak yang ada masalah macam saya.? Nak cuba air rebusan ni.? #creaditskuadaisyah

Untuk Preggy Dan BF
17 Balas

Saya pun baru cuba, alhamdulillah berkesan utk naikkan hb. Beli kat shopee je, dia dah packing siap2. Murah pun murah

1y ago

nk search gpe dkt shopee

Baru minum dua hari . Esok ade checkup tk tahu berkesan ke tk sbb bru minum dua hari . Hb asyik turun naik .

Saya un masalah macam tu dari tiga belas turun ke sebelas macam mana nak buat ya kak

Mcm omb je tue... sy pn minum air tue.. tp sy bli yg sachet.. xpyh rebus..

Sy da beli. Bila masa sesuai untuk minum air ni ya? Nk try juga naikkn hb.

Ya.. Saya pun hb rendah.. Tp sy amalkan green juices.. Alhamdulillah hb naik..

4y ago

Sayur dan buahan.. Biasanya guna mesin slow juices tanpa menggunakan air..

Mcm boa boa tea. Dkt kedai mee tarek warisan byk jual paket..

saya mkn preggy nuts saje.. alhamdulliah smue nye okay

Minum hri2 ke? Hb sy pon low je hmm

Assalam sis. Utk breastfeeding boleh ke??