Anyone can explain to me??

Hai..Sye sepatutnye period 10/2..8/2 sye try buat upt sbb kerap buang air then result negativ..tapi 12/2 sye buat upt lagi sbb da delay period and result positiv and da 4 weeks pregnant..

1 Balas

hye sisturrr...explain apa tu..🤭8/2 before due period kan...sis test -ve mgkin sbb hcg sis rendah masa tu...lepas delay 2 hari, 12/2 maybe hcg sis da tinggi..gitu la leh terang kan..slalunya kalau cek upt after delay period waktu yg sesuai tp klu cek sebelom tu da positif tu maknanya hcg tinggi dan rezeki dpt tau awl..sistur da positif kan..so jga diri leklok k..

2y ago

tq atas pencerahan ❤️