Nak tmbh susu

Hai..sy msh pg dlm brpntg,luka xsembuh lg..susu kurang ,blh ke sy ambik milkbooster jenama MAmom utk bykkn susu?sapa yg pnh mkn brand ni?ade side affect x pd luka jahit?

5 Balas

Pglaman saya dlu anak first mmg risau susu xbanyak sampaikan saya ambik milk booster tp rsenyer mcm xd perubahan pun..lepastu sy think positif je, ambil makanan utk tmbah susu mcm barli suam, yogurt, oat InsyaAllah byk susu. Jgn stress. Alhamdulillah sy dpt susukan ank smpai 2thun lbh dengan sebelah breast je.