SUSU IBU MENGANDUNG/MILKBOOSTER/PAMPER BABY

Hai mommy²..nak tnye bberapa soalan mohon pencerahan mommy² sudi share 1.susu ibu mengandung brand ape yg okay 2.milkbooster yg okay & tkde side effect 3.pampers baby odorless & tak bocor

2 Balas

1. kena cuba2. Lain org lain citarasa. Boleh request sample susu. Nnt decide mana ok. Mcm sy dulu xboleh telan susu tepung. Sy minum susu HL je. 2. Better mkn mknn sihat. Kompem xde side effect. Air rebusan kurma+longan pn ok. 3. Ni pn kena try an error. Sbb ikut keserasian kulit baby. N xde pampers yg x bocor. Ikut baby byk kencing ke x n kekerapan tukar. Mcm sy ank sesuai petpet. Boleh request sample each brand pampers yg ada. Nnt decide mana ok.

1.minum fresh milk (pasteurized) powder milk byk yg manis 2.saya minum yg kurmal merah+longan kering+goji berry+kurma hitam+rosebud (semua kering bole bli set kat online. 3. sya suka drypers (saiz newborn better beli 1 pack dulu takut baby kluar besar)

4y ago

saya rasa okay lagi dari milkbooster yang da jadi serbuk atau pil. sebab natural kan tumbuhan dan buah yang dah dikeringkan. takut nak minum milkbooster yang pil sebab nanti nak bagi baby minum kan.