Nak tmbh susu

Hai..sy msh pg dlm brpntg,luka xsembuh lg..susu kurang ,blh ke sy ambik milkbooster jenama MAmom utk bykkn susu?sapa yg pnh mkn brand ni?ade side affect x pd luka jahit?

5 Balas

kalau masih dlm pantang, jgn risau bab susu. InsyaAllah susu cukup je. kalau x sure, blh buat urutan utk banyakkan susu (Google je :) minta suami tolong urutkan pun boleh :) pasal amik milkbooster tu, terpulang pd sis.. atau sis blh cuba makan sawi, lobak putih. dan jgn stress blh juga amik info penyusuan dari ig ni.. InsyaAllah membantu https://instagram.com/noorfazila_bt_abdul_rahman?igshid=184py3y170m16

Pglaman saya dlu anak first mmg risau susu xbanyak sampaikan saya ambik milk booster tp rsenyer mcm xd perubahan pun..lepastu sy think positif je, ambil makanan utk tmbah susu mcm barli suam, yogurt, oat InsyaAllah byk susu. Jgn stress. Alhamdulillah sy dpt susukan ank smpai 2thun lbh dengan sebelah breast je.

sy mngamalkan milkbooster mamom.. Bby direct bf.. so Mmng jarang pam.. Tapi Kalau Bby Tak Mnum. Boleh dpt Dlm 4oz.. effect yg ada Susu Nmpk Pekat Dan boleh hasilkan bnyk.. yg penting Bnykkn Mnum air masak.. Dan Bby slalu minum atau pam.. Skrg dah msok 7 bulan. Msih lagi bf

cuba sis bukak ig cari “mama booster” founder dia sashaabdulaziz. sbb dia czer jgk & dia sendiri consume. trusted 👍🏻 goodluck mom

boleh try minum ni. so far kawan² saya minum ni susu bertambah. ☺️