Anak Pertama

Hai..siapa sini due bln 9?? dah prepare ke brg baby.. nervous laa..?

40 Balas

Saya .. xprepare lg brng baby .. tp dah survey kat mna nk beli .. beli online je ..

Wife due bln 8..ad la prepare brg baby jg..nrvous jg ni ank prtma jg ....haha

5y ago

hehehe yeke..smoga dprmudahkn sgle urusan ye..

Belum lg.tp dh survey la harga apa semua.beli nnti msa dh 6/7 bulan cemtu

Belum lagi,tunggu kandungan masok 8bulan baru Beli..due date sy pon 25/9

Saya due awl bulan 9. Tadi baru beli baju 4 helai 🤣 beli skit2 je..

Baru tgk2 dekat online je. Ada la yg dah beli. Tapi asas sgt.

🙋‍♀️.. suami suruh bli time kndungan dh 7 bln..

Saya pun bulan 9 😁 tak prepare pape lagi. Anak first.

Saye bulan 8,tapi baru beli 2 barang... Hahahhahah

🙋saya 2/9...dh start beli barang sikit2...