Barang Baby & Mommy

due early july.. dah ade yg prepare brg ke? boleh share list beg hospital. ☺️

2 Balas

ibu - baju balik sepasang (inc tudung & undies, stokin) - pad - toiletries baby - baju 2 pasang - kain bedung - pampers - wet tissue add on - makanan ibu (roti biskut air kotak) - air mineral tak perlu bawak banyak2 sebab kalau takde masalah, sehari dua je duk wad. and in case duduk lama pun, mntk husb bawak waktu melawat je

2mo ago

tambahan, wet tissue. nak lap berak kencing anak

Saya pun sama.. Due awal July ni... Tapi tak prepare apapun.. Huhuhu.. Anak kelima

2mo ago

tulah. sy anak ketiga. dok tgk ramai dh prepare .. tp sy tk beli pape pon lg nih hehe