Due bln 9 2021

Hai ibu2 semua..sape kt sini due bln 9..?? sy due 19/9/21..dh beli sikit2 dh brg tp beli yg unisex..harap sgt girl..sbb yg sulung dh boy..scan masa 20week still xnmpk gnder lgi.. #ingintahu

37 Balas

hai .saya due 14/9..time buat detail scan 20wks...nampak gegirl...😍 Alhamdulillah..seronok sgt sebab sebelum ni semua boboy..tapi hati time tu masih was²...xlama lpas tu buat 5D pulak..doc ckp gegirl jugak..so ibu beli bj pinky² pun xlah meriah sgt..kebanyakkan semuanya unisex..ade yg online..ade yg org bagi...ade yg beli kat shopping mall.. sekarang 37wks +++ mmg x sabar dah tggu baby kluar..Inn Syaa Allah..doakan saya ye..🥰

3y ago

wah... Alhamdulillah....

sy due 1/9/2021 .. 😁😁 skrg baby songsang .. harap2 dia berpusing balik ... dah scan haritu boy. .. mmg dari awal preggy duk ckp boy .. xtau la. kuat sgt naluri ni kata boy.. tgk2 betul boy .. nmpk pistol dia .. 😁😁😁 semoga kita semua dipermudahkan urusan bersalin ya .. aamiin ..

3y ago

cuba pasang torchlight dkt bahagian bwh perut sis supaya baby bergerak kearah cahaya..pasang alquran pon letak dkt bwh perut..kena buat selalu..insyallah baby akan pusing..banyakkan berdoa..

sy pun due date 3/9... belum nampak gender lagi. Minggu depan nak scan sekali lagi.. Harap dpt tau laa gender tuu.. husband dah tak sabar nak tau.. gerak hati kami dua baby boy.. brg2 baby semua dh beli sikit tp beli yg dua2 gender boleh pakai nnty..

Sy 2hb 9 scan detail bby boy alhamdulillah.. Now dh strt bli brg2 bby, wlupn second tp bli cm first bby.. Maklum la, brg2 bby first smua dh dh xblh gne.. Bju2 y kakak pn smua kakak msih blh pkai.. Now dh 70% nk siap.. Bli on9 je smua

3y ago

Sy bli o9 je musim2 skrg..

Sye 22/9..bru scan x nmpk boy ke girl🤭🤭..ank ke 4.. tp kne bli brang CM ank sulung..sbb brang yg lpas dah sedekah dkt org..brang x prepare ape2 lg pun..tnggu 7 buln..☺️☺️

saya inn Sha Allah bln depan sbb ada GDM ikut kan due date 6/8...x scan gender pun...tp gerak hati bnyk beli brng bby boy ..hihihi...hrp² dpt boy lah..1st bby

sy 7 hb 9, dah shopping sikit2 dah. buat list, bila buat list bru tahu byk lg yg belum ada 😅 nasib baik dah shopping sikit2 tak kalut sgt nak beli sekaligus

3y ago

amin. moga dipermudahkan urusan puan juga

saya 23/9 brg dah beli sikit² .. bli yg unisex jgk sbb x scan gender lagi semoga dipermudahkan segala urusan mommy2 semua nantii ..Aamiin🤲

3y ago

hehhehe , untung lah dah nmpk gender ..🤭

25.9.21 hari tu dh scan tpi tak nmpk. . nnti 1.9.21 ni scan lgi . berdebar rasa nya. . yg sulung dh boy . .yg second ni semua fmily ckp girl. .heheh

Due 15/09, dcda twin dua-dua boy 😆Kelengkapan ibu dan bayi Alhamdulillah dah 65%. First time ni, doakan semuanya dipermudahkan ye.

3y ago

Hahaha takde tips pun, rezeki after 8 tahun penantian 😊