Perut angin

Hai..saya nak tanya normal ke bila pregnant, perut selalu angin,sampai muntah yg tarik tu..pregnant 8w..saya baru amalkan vit blackmores harini..semoga ia berkesan #pleasehelp #advicepls #1stimemom

1 Balas

Normal Puan. Kalau taknak jadi teruk, makan cepat. Sarapan on time, lunch on time, dinner on time. jika terlambat sedikit (utk pengalaman saya) mmg akan jadinmual dan hilang selera makan. makan je apa apa yg buat Puan bertenaga dan boleh telan. good luck 😃