28 weeks baby aktif.

Hai..saya nak bertanya normal ke 28 weeks baby aktif..sejam mesti brgerak 2/3 kali..before this tkde aktif sngt..riso saya..first mom

9 Balas

sy dri 28w smpaila skrg 36w aktif sllu. kdg2 ble scan dr gelak2 sbb aktif sgt dy dlm perut ..😆😆 tu dikira normal sis. kalau aktif xbrhnti yg tu kena pergi checkup tkt dy terbelit dgn taali pusat.. kalau dy ad jgk brhnti kejap2 tu normal je tu.

normal la tu baby banyak gerak, lagi ii dah masuk 25-28 weeks. saye pun sekarang 25 weeks baby dah start buas.baby active tu tanda sihat so jangan risau, patut seronok la boleh interact dengan baby🥰

Bgusla dia gerak.. senang nak kira fetal kick chart tu sis.. mmg sepatutnya dia gerak2 aktif dh start 28w ni.. lg pun dia ada byk ruang lg nak pusing2 dlm tu

sayaaa 20 weeks dah aktf kalau 27 terlbih aktf mcm nk kuar dri perut hahahaah sbb dia dh membsr

Saya 20w dah start aktif . Kdng rasa senak sikit tp happy . Sbb baby bg respon 😆

nak tanye normal ke kandungan 6minggu tapi baby kurang gerak🥺

2y ago

normal awak. bagus lah klu baby slalu aktif dlm perut.

normal sis.klau gerak cmtu bby ok laa tu...klau x gerak tu yg risau

Normal. Nnt makin naik minggu lg byk gerak 😆

Normal