Mohon Pendapat Uollssss

Saya tinggal area Selayang. So elok bersalin di Hosp Selayang atau HKL? Sbb ramai komplen Hosp Selayang slow la apela. Lagipun HKL ade wad bersalin baru.

2 Balas

Hospital selayang sgt slow service, saya register pukul 4 ptg, pukul 11 malam br masuk wad n dapat katil, kena tunggu doktor check dah berjam2..tapi nurse baik2.. service je la slow..

Kalau kata hkl i pun di kawasan selayang juga tapi ank pertama dgn kedua hkl juga yg ni hkl juga tak nak selayang