Tanda pregnant Baby Boy

Suka masin | alahan teruk | malas bersiap | perut bujur. Alhamdullilah hari ni 24weeks buat gender scan, baby bagi kerjasama tunjuk pistol. Tapi masa awal ² dapat tahu pregnant pun, ibu mmg dah ada instinct akan dpt bby boy. Hehehe #babyboy_or_babygirl #tandapregnantbabyboy #scan gender

Tanda pregnant Baby Boy
10 Balas

saya pregnant dh 27w.3x scan swasta dpt Thu bby boy,sekali kat kk doktor ckp bb girl. tapi instinct sy Pon dh rasa dpt bby boy. mlas bersiap ngn suka mknn masin tu sy alami. tapi sy xde alahan. Alhamdulillah Dr 1st tahu pregnant sy okey je alahan mmg xde,cuma muka sy jd breakout teruk and jd xde seri. org kata kalau xde seri tu bby girl. hahaha kene tgok nanti dh keluar baby baru tahu. yela takut kene scam kan😆 brg2 beli yg unisex je sng,kalau kene scam Pon xkalut

11mo ago

nanti share la dapat baby apa

Utk 2nd baby, Saya scan masa 18w doc kata nampak burger (girl). Masa 23w doc kata boy 🤣 kene scam. Nasib baik xbeli pape lagi. Hehe. Boy or girl asal baby sihat. Cuma anak 1st je instinct dr awal boy. Ehh tup3 mmg boy. Hehe. Btw saya pun 24w bulan ni. Moga sihat selalu mommy and baby

sy suka manis, tp scan bby boy. perut tajam kedepan dan senget ke kanan sikit🤭 kulit cantik ja,tp suka gatal² kulit bdn. tp tu lah ketiak,puting tu makin gelap laa 🥲

Saya scan 3 kali mmg doctor ckp confirm 99% baby boy, scan pulak dgn doctor lain2 sebb jelas nampak pistol tu.. tp saya xsuka masam , saya suka manis, coklat etc

Saya suka masam2,xsuka manis2 tp xdela suka makan masin😅 suka bersiap2 alahan mabuk sampai 4bulan , malas nak baring je…😌 lain2 ikut badan rse nye

sy pn drp awl pregnt instinct boy tp pegi scan nmpk girl. sy suka masam, perut bujur jugk sis. rasanya tanda2 semua tu dh takboleh pakai dh 😂

Mcm saye instinct kuat kate baby boy, sekali scan bby girl. Dh 3 kali scan mmg confirm bby girl sbb 3 doktor ckp gender yg sme.

Macam saya scan time 20weeks babyboy. Scan time 25weeks babygirl 😂 saya ok je janji baby sihat

taksemestinya alahan mcm sis,akan dpt boy..tiap orang lain2..x sama semua

Sy suka manis tapi scan baby boy