Test pregancy

Hai..period saya blm lewat lg.. tapi boleh ke test pregnancy? Ikut kalendar, lagi seminggu baru dtg period..skrg ni selalu rasa breast sensitif.. Ok ke test waktu ni?

2 Balas

better tgu betul2 lwt period. bkn ap tkot result buat awk kecewa. chill tgu smpai period delay ye. sbb kdg nk period pon breast sensitif, tekak rse loya , perut krem.

Better dont..sabar sikit tunggu sampai date sepatutnya period..sebab kalau terlalu awal mungkin upt x dpt detect ..nanti frust pulak tgk result.. Hehe