Period Lewat Tapi Negatif

Hai semua, saya period dah lewat seminggu tapi bila test semua satu line je. Tapi dah dua hari ni asyik rasa mual dan loya. Saya sebelum ada ektopik pregnancy so kadang risau jugak lah. ##pleasehelp #seriusnanya

2 Balas

tapi ectopic haritu pun UPT +ve kan? cuba tunggu lagi seminggu dua, kalau tak period jgk & UPT -ve, pergi cek dekat Klinik

1y ago

semoga Allah permudahkan urusan awak

pergi cek kt klinik

1y ago

Saya tunggu dalam seminggu dua lagi kalau negatif jugak saya pergi klinik