MASAKAN trimester 1

Hai..nk tny first trimester boleh ke mkn masakan yg masam2? Contoh tomyam..singgang..yg base masakan gunakan asam jawa pati limau atau asam keping..sy risau nk mkn..bila google ada kata bole ada kata xbole..tq rply

20 Balas

Masa saya makan je semua. Saya makan laksa hari2. Pernah sekali makan maggie tomyam. Boleh telan yg masam2 je. Alhamdulillahh baby sihat je. Jgn lupa ambil vitamin, buah & sayur jgk ye. Semoga baby sihat2 je