hi mommy..

if tgh mngndung trimester pertama, takpe ke minum air asam jawa? sbb kalau nk uzur org kata mnum air asam jawa, blh lawas darah.. tp sy mngidam nk mnum air asam jawa.. cuma takot nnti membahayakan baby sy..

2 Balas

Xpernah dgr plk. Sy minum je air asam jawa botol beli kt kedai. Rasanya sepanjang pregnant ada la 3kali dh sy minum sbb sakit tekak. Alhamdulillah skrg tgh tggu hari je nk bersalin.

Xpernah dgr lg.. Tp klo psl predaran drh boleh amal mknn sunnah.. Buah dan sayuran segar