Ketulan darah

Hai,nak tanya..sy last period 15/1..dah test upt kejap -ve kejap kabur lps tu -ve balik...sy ada pergi scan doc ckp ada ketulan darah nk period..tapi sampai skrg blm period..sy tkt sy ada masalah lain..tq

1 Balas

cer try chck upt balik tgk mcmne. mg dpmudahkan segalanya amiin

1y ago

sy dh chek upt subuh tadi..2 line tp kabur sgt..klu kira last trkh period dh 8 week harini..trima kasih sis ats doanya..smoga sis pun sama dipermudahkan sgla urusan..