Upt Kejap +ve.. Kejap - Ve

Hai semua.. Nk tanya.. Kenapa kejap positif.. Kejap negatif? 4/3 positif.. Lepas dari tu.. Semua negatif balik.. N minggu ni macam nk period.. Tapi x period.. Keluar darah skit2 je.. Mcm spotting.. Tapi seminggu dah.. Sape ada pengalaman mcm ni? Ada org kate x Pregnant pn.. Walaupun keluar mcm ni.. Keliru.. Yg mne satu..

Upt Kejap +ve.. Kejap - Ve
3 Balas

Klu still belum period boleh try upt la. Tggu seminggu dua. Myb hcg rendah lg.

Any update sis ? daa cek upt

Sama🥲🥲😭😭😭