minum air gula

Hai. Nak Tanya selasa lepas saya disuruh minum air gula syukur dapat minum segelas lepas ambik darah..so sy disuruh Masok semula ke makmal utk ambil darah Kali ke-2 sebelum tu saya dah terbabas muntah lepas minum air gula 15minit lepas tu..adakah result darah sy OK @ sblik inya..sbb ak² sblm ni xpernah minum air gula. *USIA kandungan 29w4d.

1 Balas

Sebaiknya kena bagi tau misi.. Bkn apa nnti keputusan xbetul.. Mana tau awk ada gdm tp di sbbkn awk muntah tu keputusan awk bebas gdm.. Kn bahaya pada baby nnti.. Apa² bincang gan misi balik

5y ago

Tq mjawab psoalan sy sis...risau jugak sbb akhir² DLM 2-3 bln ni..sy kuat makan..berat pun DLM 2 minggu hari tu naik mdadak 4kg