Minum air gula

ada tak ibu2 yg selepas ambil darah kedua muntah balik semua air gula...result ok tak??

2 Balas

selalunya doktor akan suruh minum semula, tapi kena inform doktor la bgtau muntah , sebab result akan dekat² dengan yang first sebelum minum air gula. macam saya 4.3 sebelum minum, lepas minum 5.3 . kalau muntah maybe 5.0 ke bawah, dari situ dah boleh detect yang kita muntah. demi keselamatan baby, jujur lah pada doktor. incase lah kita memang ada kencing manis, risiko pada baby 🤗

2y ago

owh..ok2 baik..terima kasih yea...harap semuanya ok...

sy lps mnum air gula berpeluh smpai tahan muntah😅 sbb klau mntah biasa kena mnum balik...result pun xthu brpa nurse xde ckp pun