risau anak kurang berat badan..

Hai..mcm mna cara berat bdan anak menaik..risau ni masa umur 1 bulan normal berat badan 2 b-1th sikit naik ..sda 1 tahun masi 6.6kg shaja..sedih

6 Balas

Sis boleh baca dalam buku rekod kesihatan baby tentang pemakanan bayi umur 1 tahun ke atas. Kena rajin2 membelek buku tu. Banyak info boleh dapat tentang pemakanan anak.

Ank sy pon jenis mcm tu tp alhamdulilah lps bagi scots emotions selera mkn dia bertambah

Ank sis jnis nk mkn x.. Kalo jnis susa nk mkn, sis try bg dia Appeton..

5y ago

Makan tapi sikit sikit

Puan boleh baca buku pink byk information tentang bby

5y ago

Buku klinik anak kh sis

baby sye 9 month 9 kg

5y ago

Syukur lh sis

Ok..trma kc sis