Ingin dapatkn zuriat

Haii..sya org baru join ni .bole share x cara² dptkn zuriat??sya sdh hmpir 10 thun m'dirikn rmhtngga blum lg dkurniakn.sya ingn nk ada zuriat mcm org d'luar sna..klau sudi tlong share tips² nya😊

29 Balas

sis cuba amalkn pemakanan sihat..n mengurut..dua2 kena buat..suami pun..in shaa allah....

moga Allah permudah segala urusan mu untuk dapat baby comel. In Sha Allah 🤲

Saya minum TEH uncang buah zuriat alhamdulillah... Sekarang dh 7 weeks 1 day

mngurt suami isteri dn mkn jamu zuriat..in shaa allah.. xblh mngurt sorg sja

amalkan surah Maryam dan doa nabi Zakaria insyaallah makbul sis

sy try cara nie jer...leh bca kat kmen ruangan situ

Amalkan mkn buah nenas..boleh meningkatkn kesuburan

Sis try amalkan jus mamariam 👍

Try mamariam