twins pregnancy

Haii..sy pregnant twin 21 weeks.Td scan dgn doktor pakar..doktor bgtau baby uri 1 je.Nk tanya..bahaya x..ada risiko x?Bila tya doktor..dia cuma ckp xbahaya cuma zat yg smpai pd baby xsama rata.Ada sape² ada pengalaman prgnant twins tp uri ada 1 je?share please..

19 Balas

Alhamdulillah twin gegirl sy dulu lahir 37week, sorg 2.45 sorg lg 2.25..skrg dah umo 6thn

Sya prgnant twin 1uri 10taun lpas, Alhamdulillah ank2 sihat brsalin pada kndungan 36w 😊

Tahniah sis..sy pn twin 18w🥰🥰next month p jmpa pakar nak cek baby kongsi uri ke x...

Alhamdulillah tahniah dpat baby Kembar..syukur lah sesiapa dpt baby Kembar🥳

sy g bidan kg. .. sy ngndung kmbr. tapi sy x rsa ap2. mual mnth pon x

blh ws sy x .. sy nk tnya lbh lnjut psal ni

Semoga dipermudahkan semuanya utk sis ya.

Wah bestnyaa.. Tahniah sis. Jaga diri

Wah.ad kturunan twin ke