Minuman sejuk

Haii..saya pregnant dah 14 minggu , saya nak tanya boleh ka saya minum jus sun quick bersama dengan ais?? Atau bersama dengan air sejuk ??

9 Balas

Minum je sis air sejuk dengan ais tu. takda masalah pun. Saya tiap-tiap pagi minum air sejuk. Segar je rasa.

minum je.. nak kokak ais pun tak kisah, asalkan takda masalah gigi sensitive la 😂😂

Masa pantang pon bole minum ais. Kenapa tak bole pulak. Kesian ais🤣🤣

Saya ok jek minium rebena dgn ais..Sbb tekak MMG nak sejuk2&masam2😁

Boleh,saya pun selalu minum air sejuk..xtahan cuaca panas..

Knp tak boleh pulak 😂

bole minum jela

boleh

Boleh