point TAP

haii...nk tny kt sini, point2 yg terkumpul kt app ni biasa mommy2 tebus ape ye? mcm xde rewards yg menarik pulak nk tebus.. ?

1 Balas

Hihi😂😂😂smua dh try tebus sis..la ni xtw dh nk tebus apa..😅😂😂iflix.. boost... Shopback.. photobook cuci gmbr 25pcs pn dh tebus dh...mug n dining set pn dh.. la ni tgh duk tgk apa blh d tebus..nk tebus waka waka..ank bby lg xdan nk meng wakaka kn dri.... 😂😂✌

1y ago

klik dekat teroka theasianparent pilih ganjaran..dekat situ nanti ada senaraikan ganjaran apa ada ketika itu