Redeem rewards

Hai, tq theAsianparent dpt tebus termos comel ni utk platinum.. share la korang dpt tebus apa kt app ni..

Redeem rewards
26 Balas

Baru join apps ni. Bes rupanya. N baru tau boleh redeem point lepas baca post sis ni. 😅🤭

4y ago

Tp ikut pd terma n syarat jugak 😓

bestnye...sy x sempat redeem, dh abes...pernah redeem boost je..tu pun skali..

Xdpt pape lg..ssh nk tebus utk platinum..asyik kluar gnjran utk gold n silver je

4y ago

Tu la psl..gold n silver brg best2 bleh tebus..platinum reward xbest je

Bestnya warna hitam. Saya punya gold. Tebus sekali dgn bib kain

x sempat redeem sis 🤣 ketinggalan kereta api. habissss 🤣

Baru tebus sampel susu formula semalam. Belum sampai lagi.

4y ago

Iye ke? Saya first time tebus. Cuba nasib je 😅

Wahh ,bestnyaa .tk prnh tebus pape lg😅

4y ago

Pelan2 kumpul point. Nti boleh tebus

Sy dapat tebus nursing cover. Hehehe.

4y ago

Wahh.. bestnya. Nk tebus tu tp untk platinum pnya xboleh

Tebus trial pack diapers 😄

Alahai .. cute.. nk jugakkkk😍😂

4y ago

Klw ada lg, boleh lah tebus apa2