Bln puasa.

Haii..mom.good morning.mcm mne ibu2 dlm bln puasa ni semua.masih larat menjalani ibadah puasa ko?perut sy mengeras tp baby aktif je.ibu2 ada alami x?sy skrg 23w.

16 Balas

1st puasa, dpt puasa full day sbb hari tak bekerja. Start pukul 3 mcmtu baru rasa lapar tp tak bawa mudarat. 2nd day, berbuka 3pm sbb start 9am dah rasa gastrik + Monday mmg busy teruk, so letih. Lpstu dari 2pm sampai 3pm baby tak nak gerak wlpn dah suluh lampu, bg dgr zikir, usap. Lps buka 3pm tu baby aktif semula. 3rd day, 10am dah start gastrik. Tp baby aktif, gerakan pun byk. Masih tunggu progress, bagi baby tidur dulu kejap 😂