puasa

salam nak tanya.. sy berpantang pertengahan bln 3 ni abis.. bln 4 dh puasa.. tp ada ckp sy kene puasa jugak ada yg ckp tak payah sb susu badan.. mcmna?

2 Balas

Its depend on u puan. Kalau u larat n air susu banyak blh jer. Kalau x blh bukalah puasa. Cuba buat dulu satu hari kalau blh teruskan.

Kalau masa puasa tu susu berkurang, mummy risau tak dapat susukan baby dibolehkan untuk berbuka. Cuba puasa dulu sis.