Sakit dada lepas makan rambutan

Haii...kenapa lepas makan buah rambutan,sya rsa sakit dada? Ibu mengandung mmg xboleh mkn ke?? Btw sya dh masuk 33weeks...Ke sya yg xboleh makan rambutan???

2 Balas

Depends pd bdn seseorg..nk mkn boleh tp berpada2 sbb wktu pregnant ni sistem imunisasi kite lemah..nk mkn pape kne berpada2

4y ago

Ya...sbb sblom ni ada juga mkn tpi xda sakit mcm tu...tpi dh ok lepas muntahkan balik😅Syg pulak tgok dh mkn kena muntahkan...