bius selepas bersalin

Haii...kalau bersalin di hospital gov...doc bagi bius tak sebelum nak jahit...boleh ke kita minta bius tapi kita bayar la masuk dalam bil...

27 Balas

Hi dear, pengalaman sy, misi bius sebelum jahit, bila luka bhgn dlm, tak rasa sakit masa dijahit, tp bila luka bhgn luar, ada sedikit rasa ngilu. Bila kesan bius habis, baru mula rs pedih semua. Bius tu akan hilang dlm masa bbrp jam selepas bersalin. Hospital gov