hai mommies, nak tnya boleh tak ibu mgandung mnum susu kambing?

haiiiiiiiiiii newbie herreeeee

4 Balas

Saya minum calla milk perisa strawberry.. Susu sedap dan tak bau hamis.. bila minum susu tu saya dah takde masalah sembelit lagi senang je nk membuang, minum waktu pagi pun rasa kenyang je... serasi dengan saya tapi tak tahu lah kalau orang lain.. kalau awk nk cuba boleh try beli sekotak duluu tgok serasi ke tak..

sy nk try minum beli calla milk muntah haha xleh mnum susu mmg muntah. Dr ckp trimeeter 2 bru elok mnum susu. awal2 ni x mnum lg xpa lg2 kalau alah xleh mnum

Saya minum susu jenama calla milk ada bnyk perisaa..awak tgok dkt tiktok hehe

boleh minum sis.. cube lazz atau rizqi.