6 minggu 5 hari

Hai ibu2 sya kndungan 6 minggu 5 hari susu apa ka sesuai ktaa mnum maaf bertanya... sbelum ni muum susu soya tk dpat nk tlan plak😅so nk tnya la susu apa sesuai tuk ibu mgandung ni😊#ingintahu

2 Balas

Nurse saya pesan susu fresh. Susu dalam tin semua bergula dan manis. Susu tin tak sesuai utk yg ada kencing manis masa mengandung.

Semua susu pun bagus sebenarnya .. cuma ada yang tinggi gula .. saya dulu amalkan susu kambing saja