Susu ibu mengandung

Hai mommies , boleh bagi cadangan tak susu apa yg terbaik untuk ibu mgandung?

4 Balas

try susu kambing brand lazz sis. saya amalkan yang tu, perisa kurma n coklat sedapp. lagipun susu kambing byk khasiat 😊 ini yang sesuai utk sy..kadang ada y takleh terima susu kambing

3y ago

Sy ada tengok jugak yg ni . Tp was2 heheh . Okay la nak cuba la.

Sy tk minum susu khas utk pregnancy sbb meloyakan walaupun suka susu, jd sy minum susu HL je. Apa apa jenis susu pun cukup memadai.

3y ago

sma la..sy susu pregnant takboleh langsong minum..susu farmfresh kurma ja boleh..misi kata ok ja susu apa pon..jnji sesuai dgn kita

try Susu kambing najeehah sis, sy pun minum susu nie Alhamdulillah mmang bagus lah,hb sy pun cantik je

sy spnjg pregnant minum susu hl