Susu kambing?

Salam mommies, preggy mmy boleh mnum susu kambing start brapa mnggu atau brapa bulan ya? Suggest susu kambing yg elok. Tq mommies ❤️#firstbaby

3 Balas

susu kambing bgus diminum semasa prgnant. kwn sy mnum susu kambing msa prgnant. msa dia bersalin kuning ank dia xtinggi n cpt turun. sy pula xmnum msa prgnant. lps bersalin, anak sy tinggi kuning n lmbt turun sedangkan kedua2 kmi bkn darah o.

I minum start kandungan 2 bulan.. susu wildan sedappp tak bau hamiss

Sy mnum wildan original..sng hadam..x mcm susu lembu.