Gender Baby

Haiiii Mommy2 Semua Nk Tnya Agaknya2 Mnggu Ke Berapa Dah Boleh Tau Gender Baby Yea ? Hehehehehe Bukannya Ape Excited Nk Shopping Brng Baby Je Hahahaha ? #firstbaby #15weekspregnancy

18 Balas

Saya dh masuk 29weeks pun tak dpt tau gender bby setiap kali scan.. Kabur laa, kepit laa.. Malu nauu bby nie nak tunjuk gender dia.. Hehehehe.. 😂

Saya scan 15weeks dah nmpak gender. Tapi sis boleh buat details scan nak pastikan lgi gender baby dalam 22-24weeks kat klinik swasta.

Better 20w ke atas.. Saya 20w pon xnmpk.. Da 22w dia ttup pulak.. Tp doc ckp kemungkinan ppuan.. Harap btollah

saya tgk masa buat detail scan 21w pastu 26w tgk lagi.. jantina yg sama gak nmpk..

scan kk biasa nya 28minggu.. atas doktor kalau dia bgtau jelas nampak jantina

19w da boleh nampak . Tapi sampai sekarang saya taktau lg 😆 Baby taknak tunjuk .

Detail scan 20-24w (ikut tempat), boleh check gender terus.

Saya buat detail scan 22w dah blh nampak gender😍

18th weeks bole dah based on my rxperience.

Sy tahu gender masa minggu ke 19.